Over Juulz

CADEAUTJE VOOR MIJZELF! CADEAUTJE VOOR JOU?

Hoi! Ik ben Juulz. En deze website is een ‘cadeau’ voor mijzelf. Zodat ik op mijn manier kan delen. In mijn zoektocht en ervaringen voor inspiratie voor maximaal fun & succes. En daarmee is dit misschien ook wel een cadeautje voor jou? Lees mee wat ik graag aan jou wil geven….

Plezier. Succes. Verwondering en wonderen. Voldoening. Trots. Geluk. Bevlogenheid. Compassie. Dankbaarheid. Rust. Dat is wat ik hier op deze website allemaal zou willen geven.

Waarom? Omdat ik zie en merk hoe druk we ons soms maken. Hoeveel druk we onszelf en elkaar opleggen. Het geren en gevlieg. Frustraties en irritaties. Altijd maar druk zijn. De onrust. Zowel in werk als prive. En dat vind ik zo jammer! Want met een paar heldere inzichten, een paar makkelijke gewoonten en positieve gedachten wordt het al heel snel veel leuker en succesvoller in je werk en in je leven. Echt waar!

Mijn kennis en ervaringen ga ik op deze website met je delen. Ik zie van alles, ik kijk, lees veel, luister goed, leef en beleef met grote intensiteit en blijf leren en mijzelf ontwikkelen. Op persoonlijk vlak, in mijn werk als trainer/coach en in mijn leven. Ik heb er enorm veel plezier in te blijven ontdekken wat je zelf kan doen om het verschil te maken, te ontdekken wie je bent en wat je talenten zijn, je in balans te voelen, steeds beter te begrijpen hoe het leven ‘werkt’ en je uiteindelijk (nog) meer blij bent met jezelf.

Mijn kennis en ervaringen deel ik met jou. Al dan niet vertaald naar praktische tips en gewoonten. Laat je inspireren. Pas het eventueel toe. Ervaar het verschil. En doe er dan een grote strik om als cadeau voor jezelf. En wil of hoef je er niks mee? Even goeie vrienden. Dan hoop ik dat je een beetje leesplezier hebt op deze website 🙂

Have fun!

Misschien vind je dit ook leuk