Wekelijks heb ik lunch- en borrelafspraken in mijn agenda staan met vriendinnetjes, vrienden, zakelijke vrienden, familie, ondernemers en bekenden om met elkaar te kletsen. Niet zomaar beetje klessebessen, bij voorkeur echt ergens over. Over dat wat ons echt bezighoudt. Op ons werk. In het leven. Relaties. Collega’s. Emoties. (Werk)geluk. En zo is het idee geboren om inspiratie-classes te organiseren. Dat doe ik onder het label ‘School of Inspiration‘.

Thema’s die we niet leren op school

Je kan kiezen uit verschillende inspiratie-classes waarin steeds een ander thema centraal staan en we samen uitdiepen. Thema’s waarover je niks leert op school #helaas. Allerlei uitdagingen die we in het werkende leven tegenkomen en moeten zien mee om te gaan. Elke inspiratie-class is gebaseerd op achtergronden uit o.a uit de geestestheorie; van filosofie tot literatuur en van psychologie tot wetenschap. Met ideeën die je geest aan het werk zetten, stimuleren en oprekken. Willen jullie dat ook? Dat kan dus! Uiteraard met het vleugje Judith en dat is nuchter, praktisch en verhelderend.

Inspiratie en inzicht

Wat dat brengt? Vooral weer nieuwe inzichten. Nieuwe inspiratie. Nieuwe zin! En dat is precies mijn bedoeling om deze inspiratie-class te geven. Voor iedereen die met enige regelmaat behoefte heeft aan inspiratie en zichzelf wil blijven ontwikkelen en voor persoonlijke groei.

Over dat wat ons echt bezighoudt

Ik voel dus een enorme drive om mij te verdiepen in levenszaken en levensvragen die jou, mij en waarschijnlijk veel mensen bezig houden ten aanzien van werk en de werkdag. Niet over koetjes en kalfjes. Niet over de vakantie of de boodschappen. Maar over de zin en de onzin. De bedoeling. Ons leven. Ons werk. Relaties. Collega’s. Talent. Wie je (in je functie) bent. Hoe je reageert. Wat je beweegt en motiveert. Hoe je je staande houdt. En hoe ook niet. Over situaties en gebeurtenissen en de betekenis die we eraan geven danwel kunnen geven. Steeds onderzoekend vanuit allerlei invalshoeken, theorie en wetenschappen. Nieuwsgierig? Enthousiast? Bekijk hier alle inspiratie-classes die ik voor en bij jullie kan organiseren.

Misschien vind je dit ook leuk