COACHING ‘GRIP OP JE WERK’

Persoonlijk. Een coaching op maat. Ik ondersteun jou om effect te realiseren in dat wat voor jou belangrijk is in je werk en werkdag. Overzicht. Structuur. Grip. In control. Lekker werken. Plezier in je werk!

Als coach ben ik er speciaal voor jou. Afgestemd op dat wat voor jou belangrijk is. Ik deel met jou mijn kennis over werkende principes en methodieken voor overzicht, structuur, grip en rust in je werk. Jij krijgt inzicht over jezelf en wat voor jou positief werkt en dat wat tegen jou werkt om dat te realiseren wat jij belangrijk vindt. En dat gaan we ook direct doen en toepassen in jouw werk, jouw werkdag, jouw systemen, jouw werkplek. Verhelderend. Praktisch. En vooral ook leuk, want ontwikkeling mag best een beetje fun zijn toch?!

Een coaching is zo gepland. Dat kan door mij te bellen (06-14237007) of te mailen judith@dailyjuulz.nl.

 

INHOUD

Stap 1. ESSENTIE
We beginnen met het inzicht wat is de essentie van werk en in het bijzonder jouw werk en jouw functie? Bepalen van jouw doelen en gewenste resultaten.

Stap 2. MINDSET
Het gaat niet altijd alleen om tijd, maar vooral ook om belangrijkheid. Wat is voor jou belangrijk om plezier en succes in je werk te hebben? Vaststellen van jouw keuze-bril voor jouw gewenste werkdag.

Stap 3. STRUCTUUR
Vervolgens richten we jouw werkdag in met een structuur die bij jou past en ook aansluit bij jouw huidige manier van werken. Met ruimte voor denk-energie. En effectieve doe-energie.

Stap 4. OVERZICHT
Daarna gaan we aan de slag met het creëren van overzicht in alles wat je hebt te doen in het systeem waar je nu al mee werkt. Makkelijk aan te leren. Makkelijk vol te houden. 100% overzicht. Over alles. Ook waar je op wacht.

Stap 5. KEUZES
Aandacht voor beslissen door het maken van de juiste keuzes. Met ook inzicht in jouw interne valkuilen. Daaraan gekoppeld concrete (nieuwe/betere) keuzes in jouw werk-organisatie die je (meer) rust, overzicht en structuur geven.

Stap 6. PRIORITEITEN
Inzet van de succesversneller: toekomen aan prioriteiten die jouw werk zowel leuk als waardevol maken. Wat doe je wel en wat niet (ook: nee zeggen…)?

Stap 7. GEWOONTEN
Vertaalslag naar praktische (werk)gewoonten die dagelijks het verschil voor je maken. Een praktische gewoonte-tracker op-maat voor jou en jouw werkdag.

EXTRA | Effect-versneller | de juiste keuzes maken met een eenduidige beslismethodiek

EXTRA | Inclusief overzicht in je mail en mailbox. Dat is fijn! Een echte extra waar je blij van wordt.

INFORMATIE

Aantal deelnemers
Alleen voor jou!

Duur
2 x 1 dagdeel op locatie + tussentijdse online coaching + follow’up met een jaar lang toegang tot de online omgeving JUULZONLINE met daarin inspiratie, magazines, filmpjes, opdrachten, hand-outs over allerlei thema’s die bijdragen aan plezier en succes in je werk.

Investering
Euro 995,– excl. BTW

INCLUSIEF! Follow’up
Ook na de coaching blijf ik actief betrokken bij jou. Zodat het voor jou ook echt en blijvend werkt. Met vragen, inspiratie en uitdagende statements. Jouw persoonlijk ontwikkeling blijft op de agenda en blijft zo leuk om mee bezig te blijven.

Interesse?
Neem contact op: bel (06-14237007) of mail (judith@dailyjuulz.nl). Voor een uitgebreide brochure. Om vrijblijvend kennis te maken. Of om een datum te plannen voor de coaching.

Misschien vind je dit ook leuk