WORKSHOP

Interactief. Praktisch. En fun! Dat is wat jullie van een workshop/training mogen verwachten.

Deelnemers trainen, oefenen en kunnen direct de volgende dag al het verschil merken door te werken vanuit een persoonlijk effect-plan. Met de opgedane kennis en toepassing van werkende principes en methodieken voor ieders persoonlijke effectiviteit.

De workshops zijn individueel gericht en geeft elke deelnemer inzicht over zichzelf en wat voor hem/haar positief werkt en dat wat tegenwerkt. Op basis van filosofie tot literatuur en van psychologie tot wetenschap. Met ideeën die je geest aan het werk zetten, stimuleren en oprekken. Willen jullie dat ook? Ga dan samen met je collega’s actief aan de slag in een praktische workhop. Kan in groepen vanaf 4 deelnemers.

Een workshop/training is zo gepland. Dat kan door te bellen (06 – 14 23 7007) of te mailen naar judith@dailyjuulz.nl.

 

INHOUD

Je kan kiezen uit verschillende workshops die allemaal gelinkt zijn aan thema’s die bijdragen aan plezier en succes in je werk vanuit verschillende invalshoeken. Op mijn site van de School of Inspiration heb ik ze allemaal voor je uitgewerkt. Bekijk ze allemaal hier >>

De TOP 5 meest gekozen workshops/trainingen zijn:

> Grip op je werk(dag) 
> Rust in je hoofd
> Mentale vitamines
> Balans! Je werk of je leven?
> Energiemanagement

 

INFORMATIE

Aantal deelnemers
Groep van minimaal 4 en maximaal onbeperkt – afhankelijk van setting, doel en gewenst effect

Duur
Variërend van een uur, een dagdeel, een dag tot een trainingsplan van meerdere dagen. Kan allemaal!

Investering
Euro 795,- excl. BTW per dagdeel

INCLUSIEF! Follow’up
Ook na de workshop blijf ik alle deelnemers actief inspireren. Zodat het voor iedereen echt en blijvend werkt. Regelmatig zal ik nog motiverende en uitdagende ideeën brengen die je geest aan het werk zetten en stimuleren. Omdat persoonlijk ontwikkeling eigenlijk nooit klaar is. En wat mij betreft ook leuk is om altijd mee bezig te blijven. Keep up the good work 🙂

Interesse?
Neem contact op: bel (06-14237007) of mail (judith@dailyjuulz.nl). Voor een uitgebreide brochure. Om vrijblijvend kennis te maken. Of om een datum te plannen voor de training.

 

Misschien vind je dit ook leuk