Marketing Monday! Wat kan ik (extra) doen om zo veel mogelijk blij te maken met het uit te komen Magazine? Dat is mijn (denk)werk voor vandaag!

Ik heb bedacht om bij het Magazine iets extra’s aan te bieden: toegang tot Juulz Online met gratis online inspiratie-classes voor nog meer inspiratie! Hoe cool is dat?! Valt mij niet helemaal mee om een online omgeving te bouwen, maar ga ervoor. Mooie nieuwe uitdaging erbij. En als het lukt? Dan gaat de champagne open! #zekerweten

Voor iedereen die werkt met klanten of interne klanten is het trouwens een goed idee om de maandag te starten met de vraag: wat kan ik deze week (extra) doen om mijn (interne) klant blij te maken? Weet jij trouwens wat de betekenis is van marketing?

Marketing —> omvat de activiteiten, functies en processen voor het creëren, communiceren, leveren en ruilen van waardeproposities (producten, diensten, services en voordelen) die waarde hebben voor klanten, partners en de gehele maatschappij.”

Dat is toch mooi dat JIJ iets kan doen met een dienst of product waar anderen dan BLIJ van worden? Dus of je nou voor een werkgever werkt of voor jezelf. Of je nou een dienst of een product hebt. Of je nou wel of niet commercieel bent of commercieel werk hebt. Voor bijna iedereen is het goed om af en toe eens even na te denken over de vraag: hoe kan ik (extra) waarde leveren? Ik wens je een mooie en waardevolle maandag! Toi, toi.

Misschien vind je dit ook leuk