Volle maan vandaag!! Wist je dat?! Vind ik altijd leuk om even op te googelen en meer te lezen over deze energie. Hieronder wat geknipt en geplakt van wat ik heb gelezen. Toevallig doe ik dat onderweg op reis in de trein naar Deventer, toevallig best toepasselijk bij deze volle maan #reizen 


Want deze Dinsdag 14 juni 2022 staat de volle maan in Boogschutter. Dit is een supermaan. Wanneer de maan vol is én deze het dichtst bij de aarde staat, spreek je van een volle supermaan. Dit maakt dat de maan groter en feller oogt. Ook de energie wordt hiermee uitvergroot. Boogschutter is een vuurteken dat gek is op avontuur. Tijd voor bijvoorbeeld een leuke trip met de volle maan van juni 2022!


Positief gezien geeft deze volle maan in Boogschutter je heel veel kracht en belangrijke inzichten. Het kan je zoveel energie en kracht geven, dat je ineens van alles wil gaan aanpakken. Zaken die je de afgelopen tijd hebt laten liggen. Deze volle maan is de perfecte tijd om grote, lopende zaken en projecten af te ronden. Want wat Boogschutter lastig vindt, is lopende zaken afronden… Juist omdat ze alles zó leuk vinden. De les voor deze volle maan is dan ook juist afronden. Wat heb je nog openstaan? Maak de balans op en werk aan een actieplan. 


En dan de intenties voor de volle supermaan in Boogschutter
Je doelen bereiken begint met het zetten van je intenties. Zet je intenties tijdens deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Boogschutter. Dus zet je intenties rondom avontuur, filosofie en ambitie. En vergeet niet: zet je intenties alsof ze al bestaan, alsof je zo al leeft. Bijvoorbeeld:

  • Er komt een boost in m’n werkleven;
  • Ik ga met meer plezier naar m’n werk;
  • Ik ben optimistisch;
  • Projecten gaan me gemakkelijk af;
  • Ik volg mijn hart en kies voor mezelf;
  • Ik ben avontuurlijk: ik durf er op uit te gaan en probeer graag iets nieuws uit;
  • Ik ben optimistisch: het komt goed en ik kan alles aan wat op mijn pad komt (dit zie ik als levenslessen);
  • Ik ben ambitieus; ik heb plezier in mijn werk en heb ontdekt wat mijn kracht is. Hierdoor sta ik sterker in mijn werk

Hier eens even half uurtje over nadenken en doorvoelen wat er in jou opkomt en bij jou past lijkt mij leuk en goed besteedde tijd vandaag. Enjoy! 

Misschien vind je dit ook leuk