Jij nog meegekregen dat het Boekenweek is? Ik ben al gek op boeken, maar dit geeft natuurlijk helemaal een vrijbrief om los te gaan in de boekhandel haha.

Deze week maar liefst Euro 29,- verdiend door te ‘investeren’ in Alt-coins (thx Gijs!) dus deze heb ik direct naar Boekhandel Broekhuis gebracht. Daar kwam ik overigens per ongeluk uit op Euro 42,- met een paar schrijfboekjes erbij dus alsnog ‘verlies’, maar dat mag de pret niet drukken.

Nieuwste aanwinst: ‘De wijsheid van de heks’ van Susan Smit. Nog nooit in verdiept of iets van gelezen. Nieuwe wereld dus. Lijkt mij inspirerend. Voor zo ver ik na een paar bladzijden heb begrepen ga ik hiermee mij ongetemde kant naar boven halen. Nou, dat lijkt mij best spannend. Wat komt er dan tevoorschijn? Jij beeld bij jouw ongetemde kant?

Misschien vind je dit ook leuk