13-jun-2022 | update

Al even niks gedeeld en gepost. Dan voelt het zo raar om ineens zo plots wel weer wat te delen. Gezien de afgelopen periode ook niet passend om gewoon weer bij vandaag te beginnen van ‘hey, het is maandag! Wat ga jij vandaag doen om het naar je zin te hebben?’. Neeh, ik zal eerst even terugspoelen.


Waarom vandaag een post? Nou, vandaag zou papa jarig zijn. Daarom vond ik vandaag wel passend. Want weet je nog dat ik met volle maan – 16 mei om 06:13uur – HET Magazine wilde uitbrengen? Maar dat ging verplaatsen omdat papa zo slecht ging? Nou, precies dat moment met volle maan is papa overleden op 16 mei…zoiets bedenk je toch niet?! 


Dus de afgelopen weken waren uitvaart en bijkomen en nog wat werken tussendoor. En ben eigenlijk nog wel aan het bijkomen. Energie is goed voor halve dagen. Nog 5 weken en dan vakantie! En dan na de vakantie heb ik er alle vertrouwen in dat ik er volop weer ben.


En vandaag?! Zo eerst naar Joop’s broodjes. Daar ging ik altijd lunchen met papa. Kreeg hij van mij voor zijn verjaardag een strippenkaart van 6x lunch bij Joop. Nu ga ik zonder papa, maar wel in gedachten erbij.

Wanneer het magazine dan wel komt? Op dit moment geen idee…! Als het weer goed voelt 🙂 Wordt vervolgd….

Misschien vind je dit ook leuk