07-sep-2022 | outdoor

Another day at the office, maar dan wel een heel ander soort ‘kantoor’. Ik was een middagje werken bij het Outdoor Challenge Park (OCP) in Oldenzaal voor een teamdag. Niet voor mijn team, maar een directieteam dat ik meer dan een jaar heb mogen begeleiden. Inclusief dus een outdoor teamdag bij het OCP. 

Hoe het was? Nou, alleen buiten zijn is al lekker. Spelen is leuk. Het team was fanatiek. En de outdoor begeleider William super enthousiast. Dus dat alles maakt het al een ontzettende leuke werkdag. Maar dat alles is nog niet eens wat het meest leuk is. Ik ben vooral enorm onder de indruk wat het spelen in de buitenlucht brengt en doet voor een team. Helemaal omdat ik meer een denker dan een doener ben. Meer een prater dan een speler. Meer passief dan actief. Dus dat hele outdoor is nou niet perse passend bij mijn voorkeursgedrag. En toch, toch vind ik het fantastisch mooi. Een ‘tool’ die als je samen als team verder wil komen dan echt in korte tijd een enorme bijdrage heeft. Werkt echt! 

Dus heb genoten. Van begin tot het eind. En krijg er nog voor betaald ook haha. Ik vind het niet aan mij om de bevindingen en ervaringen van het team te delen. Is toch iets van persoonlijk en vertrouwelijk. Wat ik wel kan zeggen is dat op 11 meter hoogte springen naar een trapeze verbindt, ongeacht of je wel of niet springt. En ik was super blij dat ik slechts begeleiding was en niet in zo’n tuigje hoefde te hangen haha. Lekker passief 😉

Voldaan, opgetogen, onder de indruk en ook wel een beetje moe fietste ik weer naar huis. Ik heb overigens geen belang, aandelen of andere connecties met het Outdoor Challenge Park of met William, maar mocht je in teamwork iets willen doen dan kan ik alleen maar aanbevelen: ga naar Oldenzaal! Je mag ook mij contacten als je eerst meer wilt weten. Welkom!

Misschien vind je dit ook leuk